(H)arcolj értem – Új dalt mutatott a The Plot in You

Több, mint három év telt el a The Plot in You legutolsó nagylemeze óta, amikor is az ohiói csapat élesen elkanyarodott a metalcore hangzástól egy jóval populárisabb irányba. Az R&B-s, alternatív, poszt hardcore-os Dispose albumot akkor a BMTH That’s the Spiritjével emlegették egy lapon, és természetesen mindenki eldöntheti, hogy neki a csapat melyik arca jön be jobban, viszont az újonnan érkezett Face Me című dal alapján a srácok továbbra is ezen az utóbbi vonalon maradnak. A dal a Swan Song címet viselő új lemezen kap helyet, ami szeptember 17-én érkezik a Fearless Recordstól. Landon Tewers, a csapat énekese így fogalmazott az új szám kapcsán:

A Face Me volt az első szám, amit megírtunk a Swan Songra még 2019 elején. Egy olyan párkapcsolat bonyodalmait tárja fel, ahol az egyik fél súlyos mentális zavarban szenved. A károsodás nagyon súlyos, de mégis van köztük egy kimondatlan dolog, ami összeköti őket. Lényegében ugyanannyira akarnak eltávolodni egymástól, mint amennyire azt szeretnék, hogy tökéletes legyen az egész.

Illetve az albumról:

Ez a lemez a dolgok végéről szól: barátságok, kapcsolatok, emberi életek végéről. Nem igazán reményteli. Az érem másik oldala viszont az, hogy nekem most elég jó irányba halad az életem. Úgy voltam vele, hogy „rendben, ez itt az összes szar dolog az életemből, amit fel tudok idézni, viszlát!” Mondhatni terápiaként hatott megszabadulni minden múltbeli fájdalomtól és eltörölni a negatívitást.

Alább a dallista, az új klip és a borító:

  1. Letters to a Dead Friend
  2. Fall Again
  3. Face Me
  4. Too Far Gone
  5. Paradigm
  6. Both to Blame
  7. Too Heavy
  8. Enemy
  9. Whole Without Me
  10. Freed