Hangulatos videóval tért vissza hat év után a The Ongoing Concept

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, kicsivel több, mint egy éve mozgolódásba lendült a 2010-es évek elejének/közepének egyik legérdekesebb hangzásvilágú metalcore-zenekara, a The Ongoing Concept. Imáink meghallgatásra találtak (ha már keresztény zenekarról beszélünk) és március 31-én érkezik a srácok negyedik nagylemeze Again címmel (hat évvel a legutóbbi Places után), ami ezúttal is a hívő metal első számú keltetőjénél, a Solid State-nél támad majd fel – oké, eskü befejeztem.

Ha nem lenne elég jó hír, hogy az eredeti felállás tér vissza (tehát Dawson Scholz, Kyle Scholz, Parker Scholz, TJ Nichols és Andy Crateau), még kapunk egy új dalt is, ami a Prisoner Again címet viseli és egy igazán hangulatos videóval is meg lett támogatva. A srácok a dallal kapcsolatban azt mondják, hogy az egyik első tétel volt, amit megírtak a lemezre, és annyiszor majdnem kukázva lett, hogy ez nőtt szinte leginkább a szívükhöz. Ötvözni akarták benne a TOC régi hangzását, illetve a banda új kapaszkodóit, ez pedig ahhoz vezetett, hogy a dobos Parkeren kívül mindenki énekel/üvöltözik hosszabb, rövidebb időket a dalban. Az anyagot egyébként Josh Schroeder (Lorna Shore, Attila, King 810) keverte, szóval a malac hangzás adott lesz.

Mutatjuk is a rendkívül változatos címadási módszerrel megáldott (na tessék, már megint) dallistát, na meg a klipet is, üdv itthon, fiúk!

  1. Again
  2. Amends Again
  3. Feel Again
  4. Failures Fakes Again
  5. You Will Go Again
  6. Prisoner Again
  7. Melody Again
  8. Unwanted Again
  9. Saloon Again
  10. Falling Again