Hallgasd végig a Sikth új nagylemezét!

sikth-2017

Holnap jön ki az angol djent-előfutár Sikth harmadik nagylemeze, de az Independent jóvoltából a The Future in Whose Eyes? egy nappal a megjelenés előtt máris teljes egészében végighallgatható. Ez a csapat első anyaga Joe Rosser énekessel, aki tavaly váltotta le a zenekar egyik korábbi frontemberét, a produceri elfoglaltságai miatt távozó Justin Hillt.

A kultikus angol progmetál-banda tizenegy éve, a 2006-os Death of a Dead Day óta nem jelentkezett teljes lemezzel, bár 2015 végén már kihoztak egy Opacities című új EP-t, mégis ez a lemez tekinthető az igazi visszatérésüknek, ők legalábbis mindenképp így kezelik. Dan Weller gitáros/producer legalábbis nemrég így nyilatkozott az anyag kapcsán:

Az Opacities volt a SikTh újjászületése, de a „The Future…” a kinyilatkoztatásunk. Azt akarom, hogy ez legyen a meghatározó lemezünk. Nem érdekel, mennyire nagyravágyónak hangzik, de azt akarjuk, hogy minden metálrajongó hallja ezt a lemezt az egész bolygón.

Az biztos, hogy a lemez első néhány tétele alapján tényleg baromi erős anyagot raktak össze a srácok, melegen ajánljuk, hogy vesd is bele magad!