Hallgasd meg a Norma Jean- és ex-Every Time I Die-tagok alkotta Hundred Suns első dalát!

13220943_968022259971433_8984499692902924250_n

A Hundred Suns egy szupergruppnak mondható új banda, amelyben a Norma Jean énekese, Cory Brandan, az Every Time I Die volt dobosa, Ryan Leger és a Dead and Divine volt gitárosa, Chris Lemasters játszik együtt. A zenekar legelső száma, a „Fractional” nemrégiben debütált az Alternative Press oldalán. A dalról Cory Brandan azt mondta, hogy ez a legelső Hundred Suns-dal, amelyen a formáció közösen dolgozott.

Ez még mindig az egyik kedvenc dalom, jó, hogy végre megjelentethettük. Minden, amit hallani lehet, azt otthon DIY vettük fel a saját otthonainkban.” – tette még hozzá.

A dalon a munka úgy kezdődött el, hogy a Dead and Divie ex-gitárosa, Chris elküldte a dal demóverzióját Brandannek, hogy dolgozzon rajta: „A Fractional az egyik legelső ötlet volt, amelyen közösen dolgoztunk zenekarként, és még mindig az egyik kedvencem. Úgy érzem teljes mértékben összefoglalja, hogy miről is szól ez a banda.” – tette hozzá LeMasters.

Hihetetlen, hogy olyan kort élünk, amikor három srác, akik három különböző városban és két különböző országban élnek össze tudnak fogni és alkotni tudnak valami művészit az otthonaik kényelméből.” – mondta el még az Every Time I Die volt dobosa, Ryan „Legs” Léger. Hallgassátok meg a formáció debütáló dalát!