Haláltáncra hív a The Banished új dala

Ahogy arra már többször is felhívtuk a figyelmeteket, november 1-én jelenik meg a The Banished bemutatkozó EP-je, a Hatred, amelyről korábban már ki is került egy friss szerzemény Words & Wounds címmel. A novemberben hazai turnéra induló zenekar tegnap játékot hirdetett a Facebookon, amelynek az volt a célja, hogy a formáció az ezredik lájk elérését követően új dalt oszt meg: erre máig kellett várni, így az alábbiakban debütál is a Deathwaltz, amelynek lentebb a szövegét is olvashatjátok. A banda november 2-án adja első koncertjét a Dürer Kertben, ahol a The Last Charge ad majd ingyenes lemezbemutató koncertet.


„plant a tree in my heart, growing from anger, higher and higher with the deepest roots above and the longest branches below that i can climb up and find the way out of this dark forest of sorrow. glide over the highest cloud, swim in the deepest ocean. floating on the ghostriver from the cave where we were raised by hate, a realm built upon the murdered ones. i shall leave to feel alive or i’m to stay here to die. there’s no lie if you believe in this world of hatred, there is no god its just faith. its like living with a knife at our throats every second of every day. my saints are the world’s heathen demigods these saints are not heroes of vigor and rapture but abandonment and affliction. i am not created by misleading higher power, i am from love with no regret with a heart of a lion for all the ones i have.”

Szerk.: A zenekar a mai este folyamán kezdte el felvenni az előrendelést a Hatred EP-re a Bigcartelen, valamint a Facebook-oldalon keresztül. A srácok október 28-ig veszik fel az egyes igényeket, ami főleg azért fontos, mert a CD-ből csupán 100 darab készült el, és lehetőség van olyan rendelésre is, amihez egy, a tagok által készített (és számozott) pólóhoz lehet hozzájutni: a kiküldés november 5-én veszi kezdetét, de az őszi turné egyes állomásaira is le lehet beszélni az átvételt.