Ha van szabad másfél perced, itt egy új Full of Hell-dal

A méltán népszerű pennsylvaniai grindcore brigád, a Full of Hell bejelentette ötödik nagylemezét, ami a Garden of Burning Apparitions nevet fogja viselni és október 1-jén érkezik a Relapse Recordstól. Az albumot Seth Manchesterrel (The Body, Slightless Pit) vette fel a csapat a Rhode Island-i Machines With Magnets stúdióban. A srácok azt ígérik, hogy az új lemez egy határdöntögető grindcore-, hardcore- és death metal-elegy lesz, és tíz évvel és egy stabil rajongói bázissal a hátuk mögött úgy érzik, hogy most már teljes mértékben olyan albumot csinálhatnak, amilyet csak szeretnének.

A 12 dalos lemezről már debütált is az első, Industrial Messiah Complex névre hallgató, másfélperces őrlőgép. Dylan Walker, a csapat énekese így fogalmazott az új dallal kapcsolatban:

Az Industrial Messiah Complex a hit és a spiritualitás tárgyiasítását és fegyverként való használatát vizsgálja. Ez a félrevezetés egy trükk, ami a hatalom és befolyás megszerzését szolgálja. Akár valamilyen nyereségőrült mega-egyház, akár a militarista mozgolódás miatt, de az emberiséget mindig az izzó parázsba taszítják és kivéreztetik, hogy aztán ne maradjon más, mint por és hamu.

A dallistát, a klipet és a borítót idelent találod:

1. Guided Blight
2. Asphyxiant Blessing
3. Murmuring Foul Spring
4. Derelict Satellite
5. Burning Apparition
6. Eroding Shell
7. All Bells Ringing
8. Urchin Thrones
9. Industrial Messiah Complex
10. Reeking Tunnels
11. Non-Atomism
12. Celestial Heirarch