Ha nem tudod, hova menj szombaton, itt egy dupla programajánló a hétvégére!

Remek hétvégének nézünk elébe underground szempontból, két király bulit fogunk nektek most ajánlani, az egyik Budapesten a Dürer Kertben kerül megrendezésre, míg a másik a pop-punk fellegvárban, a Kacsában Dorogon. Olcsó belépők, szombat este, csomó zenekar, mi kell még?

MAKESHIFT PROMISE | REMINDER | BROKENTHREAD | HEARTLAPSE | EVANSVILLE

13433276_809602625807910_6948547518835277050_o

FACEBOOK EVENT

A Dürer Kertben a Game Over Budapest szervezésében lesz ez a lazább buli, ahol döntően pop-punk zenekarok nyomják majd, de lesz hely egy kicsit mélyebb, metalcore-osabb vonalra is, hogy együtt megünnepeljék a szervezőbrigád negyedik születésnapját. Az Evansville nyitja meg az estét tökéletesre csiszolt, az amerikai pop-punk zenekarokat idéző dalaikkal, hogy aztán a Heartlapse vigye el egy kicsit más irányba az estét, remek metalcore kiadványuk szerintünk is a tavalyi év egyik legerősebb debütálása volt. A budapesti Brokenthreadet sem kell sok mindenkinek bemutatni, idén is és tavaly is rengeteg bulijuk volt a Dürerben és az egész országban, dallamos hardcore hatásokkal jócskán teletűzdelt zenéjük biztos megmozgatja majd a jelenlévőket. A miskolci Reminder is gőzerővel készül új lemezükre, a hazai Chunk! No, Captain Chunk!-nak tekinthető csapat mélyre hangolt pop punk-metalcore keverékükkel remek felvezetés lesz az est főfellépőjéhez, a Makeshift Promise-hez. Rácz Attila mostanság a francia Hightowerrel turnézgatott, de szerencsére a Makeshiftre is marad ideje, hogy behozzák a 90-es évek pop-punk hangulatát a Kisterembe.

HELYSZÍN: Dürer Kert kisterem
BELÉPŐ: 20:30-ig 500 forint, utána 800 forint

ZENEKARI ELÉRHETŐSÉGEK: Makeshift Promise, Reminder, Brokenthread, Heartlapse, Evansville

INHALE ME | TESTIFY | GRIMCITY | DREAMFALL IN NIGHTMARELAND

13840591_1425831844098800_1460955915_o

 FACEBOOK EVENT

Kicsit kivételes módon a két helyszín közül nem a Kacsában lesz a pop-punk buli, hanem inkább egy jóval mélyebb hangulatú metalcore estet láthatnak majd a résztvevők. A Dreamfall in Nightmareland vegytiszta metalcore-ja után a legújabb EP-jüket nálunk bemutató Grimcity fogja a mélybe repíteni a hangulatot mocskos, Cancer Batsre hajazó zenéjükkel. Az első, mondhatni headliner zenekar a Testify lesz, akik először lépnek fel a Kacsában, így minden bizonnyal nagyon odateszik magukat, ahogy az Inhale Me is, ők épp az új anyaguk írása közben ruccannak ki Dorogra.

HELYSZÍN: Dorog, Kacsa
BELÉPŐ: 700 forint
ZENEKARI ELÉRHETŐSÉGEK: Inhale Me, Testify, Grimcity, Dreamfall in Nightmareland