H-BlockX: változás a fellépők névsorában

2007. November 16. Budapest, A38

H-BLOCKX

Nuke

VL45

Remélhetőleg még sokan emlékeznek a német H-blockx zenekarra. Láthattuk már őket párszor itt, Budapesten is, játszottak a Szigeten illetve az E-klubban egyaránt.

A kilencvenes évek közepén a Time To Move című lemezükkel hatalmasat robbantottak, az album dalai az akkori fiatal modern rock/metal/crossover generáció himnuszává váltak és ezzel a zenekar óriási népszerűségre tett szert egész Európában. Zenéjükben már akkor is jelen voltak a már fent említett stílusok mellett rap és funk elemek, sokszor hasonlítgatták a Red Hot Chili Peppers-hez vagy a Rage Against The Machine-hez. Az eltelt évek alatt az H-Blockx kialakította saját zenei világát és zenéjük rengeteg emberhez jutott el. Több nagylemezt, DVD-t és egyéb kiadványokat adtak ki a kezük közül, emellett pedig rendszeresen turnéztak az elmúlt években.

Aki esetleg úgymond nosztalgiázna, vagy most nyílik lehetősége először megnézni őket, semmiképp se hagyja ki, mindenképp menjen le az A38-ra, csalódás kizárva!

A két bemelegítő banda a hazai Nuke és a VL45 lesz.

Belépő:

Elővétel: 3900 FT

(országszerte az interticket jegyirodákban, www.interticket.hu illetve A38 hajó, Headbanger, Hammer Zenebarlang, CD Pince, Shark)

Helyszínen: 4500 FT

Kapunyitás: 19.30

Kezdés: 20.00

http://www.hblx.de
http://www.myspace.com/vl45
http://www.myspace.com/theshadowsbooking
http://www.interticket.hu