Guns Are Too Quick: válogatás CD-t hirdetünk

Kedves Fórumlátogatók, Zenészek, Zenekarok barátai!

Mivel szándékunkban áll némiképp összefogni kis hazánk végeláthatatlanul sokszínű és szerteágazó undergroundját – vagyis, annak egy bizonyos részét, és azt is több-kevesebb sikerrel -, ezért úgy gondoltuk: nem elég az, ha havonta egyszer meghirdetünk egy Ciprus-beli koncertet. Szeretnénk más úton is promóciós felületet biztosítani különféle zenekaroknak, akik ezúttal nem élőben, hanem hanganyag alapján bizonyíthatják be a Nagyrabecsült Publikum színe előtt, hogy mit is tudnak. Ezért indítjuk útjára a Guns Are Too Quick – Tape Sessions munkacímen futó, internetről ingyenesen letölthető válogatás CD-nket. És hogy miről is lenne szó?

Április hatodikától, azaz holnaptól várok minden jelentkezni óhajtó zenekar egy-egy képviselőjétől egy személyes üzenetet a profilomba, mely az üzenet tárgyaként a zenekar nevét jelöli meg, tartalmát tekintve pedig elérési útvonalat biztosít számomra egy olyan RAR-könyvtárhoz, mely tartalmaz:

– egy zenekari fotót, 640×480-as méretben;
– egy két-három mondatos, tömör biográfiát, megtoldva a szükséges kontaktokkal;
– valamint egy dalt is, lehetőleg 320 kbps minőségben.

Nincs kritérium a zenekarokkal szemben: tarthatsz az első demónál, vagy a harmadik, kiadó által gondozott nagylemeznél – ha minden illetékes, és az ügyben érintett (kiadófőnök, promoter, szomszéd bácsi) egyén rábólint arra, hogy a bandád egy dallal hozzájárulhat az alábbi válogatáshoz, és tudomásul veszitek azt is, hogy bárki, ismétlem, bárki letöltheti a szerzeményeteket, akkor hadd szóljon. A leadási határidő április utolsó hétfőjének utolsó perce, azaz 2009. április 27., 23:59. Ha valaki a kijelölt intervallumnál előbb (értsd: ma), vagy utóbb küldi el nekem a szereplésre szánt információkat, azt érvénytelennek nyilvánítja a NuSkull szerkesztősége. Azért emelem ki, hogy a szerkesztőség, hiszen a dalok kiválasztásában többen is kivesszük a részünket. És ebből már sejthető is, hogy nem minden beküldött nóta fog felkerülni a Tape Sessions Vol. 1.-ra: de ez nem jelenti azt sem, hogy a fel nem került szerzeményeket lehúznánk egy virtuális retyón, hiszen az esetleges folytatásra még lazán felkerülhet egy-egy ilyen tétel.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérlek, az alábbi hír fórumán – komment formájában – szólj hozzá a témához; mindenre válaszolok, válaszolunk. Ja, és persze: a lemez várhatóan május 11-én válna elérhetővé a nagyvilág számára.