Guns Are Too Quick: töltsd le!

Földalatti mozgalmunk ezúttal elérkezett újabb stációjához, hiszen végre elkészíthettük első, ingyenesen letölthető válogatásalbumunkat! A jelentkező zenekarok mindegyike helyet kapott az alábbi virtüell-kiadványon, a dalok sorrendjét pedig a jelentkezés ideje határozta meg: úgy gondoltuk, így igazságos, már ha lehet/érdemes ilyen helyzetben igazságosságról beszélni. Egy szó, mint száz: itt van 16 ambiciózus és kitörésre vágyó zenekar, akik remélem, hogy ezután egymást is bőszen fogják keresgélni. És hogy ezt miért mondom?

Mert a Guns Are Too Quicknek alapelve, hogy a kezdő/amatőr/feltörekvő (kinek hogy tetszik) zenekarok közösséget alkothassanak, barátkozzanak, járjanak össze, hívják el egymást egy-egy koncertre, vagy csak lógjanak délutánonként itt-ott. Mert ha közösségi oldalként működhetünk, akkor itt az ideje ezt kiterjeszteni a zenekarokra is, és igenis tessék összefogni, ha valamit igazán akarunk. Hogy mit akarhatunk? Nem, ez nem március 15., a lényeg csupán annyi, hogy tessék verbuválódni azért, hogy a végén egy jót szórakozhassunk mind. Ha már szórakozás, nyilván meg kell említeni a következő Guns Are Too Quick bulit is, ami szeptember végén várható. A tervezett fellépők pedig a pécsi Evening Of Life, a budapesti Sculpsit, valamint a tatabányai Diebeforebreakfast! lesznek, a helyszín pedig változatlanul a Ciprus kulturális intézménye. Ez azonban annyiból változhat a jövőre tekintve, hogy szeretnénk beindítani egy olyan kisebb vetésforgást, hogy ha péntekre szerveznénk egy koncertet ide Pestre, akkor szombaton az egész pereputty átmehessen a főzenekar helyi szórakozóhelyére, ugyanakkora jegyárért, ugyanúgy a NuSkull neve alatt. Itt az ideje világot látni, és összerittyenteni ezt az egészet, amit ma undergroundként csúfolnak a nagyok.

Szóval, a válogatáslemezt itt töltheted le, a jelentkező zenekarok felsorolását pedig itt olvashatod el, mellékelve a MySpace-elérhetőségekkel. A második válogatásalbumot az év második felére tervezzük – és hogy igazán támogathassuk a részvételre hajtó bandákat, már most kijelentem, hogy minden felvétel felkerül, hogy ezzel is promóciós felületet biztosíthassunk a jelentkezőknek -, szóval tessék résen lenni. És hirdetni azt, hogy mi itt szeretnénk valamit összehozni.