Grindrise Fest VI. – az eddigi legnagyobb

Van szerencsénk bemutatni az eddigi legnagyobb volumenű Grindrise Fesztet, amiről minden fontosabb infót megtaláltok alább:

A Skalar Music Hungary, az Ascension 46 és a Grindrise Clothing bemutatja:

GRINDRISE FEST VI. – 2011.11.11. – Budapest, Dürer Kert
DARKEST HOUR (USA)
THE SOUTHERN ORACLE
TILL WE DROP
THE SHARON TATE
AETRIGAN
+ 1 ZENEKARI VERSENY GYŐZTESE

A Skalar Music Hungary és elődei több alkalommal is vendégül láthatták már hazánkban a washingtoni zenekart, a novemberi koncert immáron a 12. alkalom, hogy Magyarországon ad koncertet a Darkest Hour.

A Darkest Hour fellépése mellett örömmel jelenthetjük be, hogy az elmúlt években dinamikusan fejlődő Grindrise Fesztivál szervezésére kértek fel minket, így örömmel álltunk neki a közös munkának. Az első, immáron a Skalar Music Hungary szervezésében tartandó fesztivált igyekeztünk a lehető legexkluzívabbá tenni, így a Grindrise Clothinggal vállvetve a hazai metal/hardcore színtér legerősebb fellépőit szerettük volna meghívni erre a jeles eseményre.

Egyéb érdekességek:
– Hamarosan egy játékot jelentünk be, ugyanis egy, a közönség által választott zenekar fogja majd nyitni a koncertet, úgyhogy zenekarok, tartsátok nyitva szemeteket, a héten érkeznek a játékszabályok!
– További játékok várhatók, amelyen koncertjegyeket, dedikált, limitált fesztiválposzterket, Grindrise pólókat, Grindesign printeket, valamint zenekari ajándékokat lehet nyerni
– A rendezvény délutánján a Dürer Kertben kiállítás lesz Borbás Róbert (Grindesign, Grindrise Clothing) alkotásaiból, amelyet egy live show-val kötünk össze, ahol Robi a közönség előtt készít el egy festményt, hamisítatlan Grindesign stílusban

A rendezvényre a belépő elővételben 2.500, a helyszínen 3.500 forint! Jegylinkek és pontos elővételi információk hamarosan!

Facebook