Godsize fesztivál

<a href="http://nuskull.hu/uploads/flyer/godsize.jpg" target="_blank"></a>Január 27-én a Kultiplex-ben fellép a <b>Watch My Dying</b>, aki a tavalyi évben a nemzetközi ABC tehetségkutató bécsi döntőjében képviselte hazánkat, a <b>Tech-No-Logic</b>, akik ugyanennek a tehetségkutatónak idén bekerült az országos döntőjébe. Részt vesz még az estén a <b>Lady Picture Show</b>, akik most jelentették meg EP-jüket az EDGE-nél.. A fenti zenekarok mindegyikee rendszeres résztvevője a hazai fesztiváloknak (Sziget, Hegyalja, Wan2). A fesztiválon ezen túl még két fiatal banda játszik, az egyik a budapesti <b>ZULU</b> , aki a pesti underground egyre ismertebb bandája, és a<b> Country Strike</b>.

<b>Szeretnél eljutni? Ehhez csak három kérdésre kell válaszolnod</b>,majd elküldened őket egy üzenetben Nelzonnak. A szerencsés nyertesek 1-1 jeggyel és egy fergeteges koncertélménnyel lesznek gazdagabbak! A kérdések:

<b>1. Milyen fesztiválon játszott utoljára a Zulu?
2. Mi a WMD új lemezének a címe?
3. Ki a Tech-No-Logic dobosa?</b>

Ha megvan a válasz, akkor vagy a nelzon@nsk.dev címre küldd el, vagy itt a Nuskullon egy privát üzenetben ide kattintva!