Gaerea-koncert lesz nyáron a Dürerben – délután ötkor!

Pár hete, az Insane délelőtti fellépését elnézve már pislogtunk egy sort az elvont koncertidőpontok láttán, most pedig újabb buli lesz megtartva egy érdekes napszakban, ezúttal azonban egy külföldi zenekar főszereplésével. Hazánkba látogat ugyanis a modern/atmoszférikus black metalban utazó portugál Gaerea a The Undying Mirage Tour keretében, aminek az első állomása leszünk.

A maszkos brigád június 7-én lép a Dürer Kert kistermének színpadára, és teszi ezt valamivel délután 5 óra után. Igen, jól olvastad, a sötétséget módszeresen megtestesítő ötös meg se várja, hogy lemenjen a nap. Nyilván ez egy sokfellépős fesztiválon nem lenne akkora truváj, de egy 1 darab zenekart számláló lineupnál azért elég szokatlan egy kezdés ez. Jegyek már kaphatók a Tixán, gyorsan csapj le rájuk, ha meg akarod nézni a tavalyi lemezükkel járőröző blackereket, és még hazaérnél a Híradóra is.

Vagy akár maradhatsz is a Dürerben és átsétálhatsz a nagyterembe, ahol teljesen külön rendezvényként, de aznap este lesz Voivod és a Crowbar bulija is. Na, ezt hívom én felebaráti szeretetnek, amikor a különböző bookingok nem szerveznek egymásra, hanem hagyják, hogy a mocsok zenék kedvelői a fekete teadélután után belevessék magukat a boomer űrthrashbe és a csukánkról pajszerrel se levakarható mocsárba.