Fuss, amíg tudsz! – Itt a Zeal & Ardor eddigi legagresszívabb dala

Kedvenc rabszolgakántákat black metallal vegyítő zenekarunk – na nem mintha dúskálnánk ilyenekben -, a Zeal & Ardor új dalt adott ki, ami nemes egyszerűséggel a Run névre hallgat. A szám a vélhetően idén megjelenő harmadik, self-titled nagylemezükön fog majd helyet kapni, ami három évvel követi a zseniális Stranger Fruitot (ez az időköz senkit ne tévesszen meg, a nagyon is termékeny csapat 2019-ben kiadott egy élő albumot, tavaly pedig egy EP-t). A csapat eddigi legkíméletlenebb dalával és az új albummal kapcsolatban Manuel Gagneux énekes ezeket az infómorzsákat osztotta meg:

Bár határozottan ismerős elemek is felcsendülnek a dalban, az alaphangulat már az eljövendő dolgokat idézi. Az biztos, hogy ez eddig a legagresszívabb számunk, és ez még csak az előszele mindannak, ami még hátra van, szóval fuss, amíg tudsz.

Nagy sajnálatunkra a csapat idén elkerüli Magyarországot a Meshuggah szárnysegédjeként, de november 19-én el lehet őket csípni a szomszédoknál, Bécsben. Addig is itt van több mint három percnyi intenzív szaladgálás: