From Autum To Ashes – Itt a vég

Warship az új banda neve, aminek soraiban From Autumn To Ashes tagokat találunk: Francis Mark (dob, ének) és Rob Lauritsen (gitár, basszus). Jelenleg a stúdiófelvételeken dolgoznak az őszre várható debüt lemezhez Andrew Schneider-rel (MADE OUT OF BABIES, CAVE IN, PELICAN, UNSANE). Egy dalt már meg is lehet hallgatni Toil címmel a banda myspace oldalán.

Francis Mark a következőképpen kommentálta a jelenlegi helyzetet:
„Úgy érzem mindent elértünk a From Autumn To Ashes-zel, amiről valaha is csak álmodtunk. Ezt nem is nevezném feloszlásnak, sokkal inkább valaminek a végének. Ez így teljes. Azt mondanám, hogy bizonytalan ideig szüneteltetjük a bandát, mert a feloszlás egy sokkal negatívabb dolgot sugall. Nem voltak veszekedések a zenekari tagok között és a közönség támogatása sem kérdőjelezhető meg.
Köszönjük még egyszer azt a mindent elsöprő támogatást, amit a legutóbbi lemezünk kapott. Majdnem 9 évet szenteltem az életemből a From Autumn To Ashes-nek és ez egyfajta biztonságérzetté vált már a számomra. Alig várom, hogy újra érezhessem a bizonytalanságot és a szabadságot, amit egy új banda kezdése jelent. Semmiféle elvárásokat vagy konkrét célokat nem támasztunk a Warship-pel szemben. Mi csak hangosan akarunk játszani, jól érezni magunkat és a pozitív zenét megosztani a barátainkkal.”

Június 17-én még megjelenik egy koncertlemez Live At Looney Tunes címmel a Vagrant-nél, aminek anyaga január 8-án, New York-ban került rögzítésre.
A 10 számot tartalmazó cd teljes áttekintést nyújt a kezdetektől a csapat legutóbbi, Holding a Wolf By The Ears lemezéig.

Egész pontosan a következő nóták találhatóak a kiadványon:
1.Pioneers
2.Milligram Smile
3.Cherry Kiss
4.Everything I Need
5.DethKultSocialClub
6.Royal Crown Vs. Blue Duchess
7.No Trivia
8.Recounts And Recollections
9.Alive Out Of Habit
10.After Dinner Payback

A 6-os sorszámú már hallgatható a FATA myspace oldalán!

www.myspace.com/mywarship
www.myspace.com/fromautumntoashes