Friss hírek a Deadlock-ról

A Lifeforce Records megújította szerződését a német Deadlockkal, így a sikeres "Earth.Revolt" (2005) és "Wolves" (2007) albumok után 2008 novemberében érkezik az egyelőre még cím nélküli új Deadlock opusz is, az eddig megismert technikás és melodikus stílusukban, Joe és Sabine váltott énekével, s egy csipetnyi jó értelemben vett gótikus sötétséggel.

Tobias Graf, a zenekar dobosa így kommentálta az eseményeket:
"Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy folytatódhat a közös munka a Lifeforce-szal. Kiváló munkát végeztek a Deadlockkal, így nagyon könnyű volt a szerződésünk meghosszabbítása mellett döntenünk. Azonkívül mi vagyunk az egyetlen jó zenekar a label kínálatából, így nem vállalhattuk a felelősséget, hogy egyedül hagyjuk őket a többi gyenge csapattal ;-)"

A kiadó munkatársa, Stefan Luedicke így nyilatkozott:
Nagyon örülök, hogy megegyeztünk három további albumról a Deadlock zenekarral, akik az egyik legígéretesebbek a mai színtéren, s nem mellesleg egyik személyes favoritjaim is a kiadónál, a szörnyű frizuráik ellenére is ;-) Hatalmas dolgok fognak történni a közeljövőben, melyeknek mi, itt a Lifeforce-nál mind részesei leszünk! Biztosak lehettek abban, hogy az elkövetkező hónapokban és években nagyon sokat fogtok még hallani a Deadlockról!"

Kapcsolódó hír, hogy a csapat támogatja a peta2-kampányt egy új dallal, melynek címe „Kill Kill Kill“, s a kanadai fókavadászat által okozott károkra kívánják ez által felhívni a világ figyelmét. Bővebb információk a következő linkeken:

http://www.myspace.com/peta2_de
http://www.myspace.com/xdeadlockx
http://www.xdeadlockx.com/