FreshFabrik – NuSkull – Perfect Noise dalverseny!

Ahogy arról már értesülhettetek, március 11-én tartja saját szervezésű lemezbemutató koncertjét a tavalyi év végén ismét aktivizálódott FreshFabrik. A banda több ízben is szeretne kedveskedni Nektek, így elsőként a zenészeket szólítja meg egy dalverseny formájában. A feladat egyszerű: február 17-ig, csütörtökig (23:00) küldd el a balidavid.cep@gmail.com címre azt a dalt, amellyel bandádat nevezni szeretnéd, valamint Te, mint a zenekar képviselője, nyomj egy lájkot a FreshFabrik és a Perfect Noise Stúdió oldalainak a Facebookon, és oszd meg az eseményt, ha eddig nem tetted volna meg. Hogy ez miért fontos?

A február 17-ig beérkező dalok felkerülnek a FreshFabrik honlapjára: innentől a szavazókon lesz a hangsúly, hiszen itt kap teret az ehhez kapcsolódó szavazás, amelynek nyertese – tehát aki a legtöbb szavazatot kapja – nemcsak felléphet majd egy későbbi, szintén saját szervezésű koncerten a FreshFabrik vendégeként, hanem stúdióidőt is nyer a Perfect Noise Stúdiónál. Tehát mi is a dolgod?

1. Szólj a bandádnak, és bólintson rá mindenki.
2. Nyomj egy-egy lájkot itt és itt (az egyszerűség kedvéért lásd alább), majd posztold az eseményt az üzenőfaladon (vigyázz, a Nagy Testvér mindent lát!).
3. Célozd be az e-mailemet, és küldd el a megmérettetésre szánt dalt február 17-ig.
4. Szólj a bandád haverjainak, aztán ők is szóljanak a haverjaiknak, és innentől nincs is más dolgotok, mint figyelni a szavazás aktuális állását a FreshFabrik honlapján.
A szavazás február 18-án veszi kezdetét, az eredmények pedig a lájkolók (pontosítok: csak a lájkolók) számára folyamatosan követhetők lesznek, és közben mi is igyekszünk fenntartani a figyelmeteket. Egyrészt a ’Fabrik készül még más meglepetéssel is, amit csak itt, a NuSkullon fogtok megkapni, másrészt a lemezbemutató minden érintett zenekarával olvashattok majd minden héten egy-egy bemutatkozó interjút, ami természetesen a márciusi bulira fog irányulni. A végső eredményhirdetés az A38-on lesz aktuális, a következő napon pedig mi is bejelentjük a szerencsés banda nevét. Várjuk a jelentkezésed!