Feloszlott a The Sleeping!

Hivatalosan bejelentette feloszlását az amerikai The Sleeping, bár egyelőre csak úgy fogalmaznak, hogy bizonytalan időre felfüggesztik a zenélést, de gyakorlatilag ez annyit jelent, hogy mikor majd újra zenélni kezdenek, akkor majd azt fogják mondani, hogy ők nem „újjáalakulnak”, mint manapság oly sok banda, hanem csak „folytatják”. A zenekar kilenc éves fennállása alatt négy nagylemezt adott ki (az elsőt még a One Day Saviornál, a többit a Victory-nál), és leginkább alternatív rockban utaztak, bár sokan poszt-hardcore-nak címkézték őket, aminek az volt az egyik oka, hogy eredeti tagságukban három ex-Skycamefalling tag is volt (Sal Mignano basszusgitáros és Joe Zizzo dobos végig tagok maradtak, Cameron Keym, az egyetlen, aki játszott a 10.21-en, pedig 2008-ban lépett ki). A zenélést egyelőre egyedül Doug, az énekes folytatja a The Night nevű formációban. Emlékezzünk meg róluk egy-egy slágerükkel:

A 2004-es debütlemezről a címadó dal:

A 2006-os folytatást a Bayside autóbalesetben elhunyt dobosának, John „Beatz” Holohannek ajánlottak, több dal is róla szólt.  A Don’t Hold Back c. nyitódal meglehetősen sikeres lett, bekerült a Guitar Hero III-ba és a 2007-es Madden NFL-be is.

2009-es, Brian McTernan által producelt lemezük is igazi slágeralbum lett, erre a Bomb the World mellett ez az egyik legjobb példa:

A Young Vibes…Don’t Run Away From Me pedig az utolsó albumon csendült fel: