Feloszlik a Useme

Hét évnyi működés után feloszlik a Useme. A zenekar búcsúkoncertje 2023. február 3-án lesz az A38 Hajón, részletek és jegyelővétel a Facebook-eseményben.

Az egyik legreményteljesebb és legmegosztóbb hazai pop metal-szupergrupp 2015 végén alakult meg a Subscribe, a The Idoru, a Blind Myself, a Special Providence és még sorolhatnám, hány zenekar tagjaiból. Zenéjüket a modern metal, a pop, a djent és az elvont magyar szövegek elegye tette gyorsan fülbemászóvá és slágeressé. Kiadtak három nagylemezt és két áthangszerelt anyagot – a Madách Színházban az AWS-sel közösen tartott koncert felvételét és az Akusztik című albumot, utóbbi érdekessége, hogy rákerült az Álomtégla átirata is Tilk Máté (Subscribe) közreműködésével -, utolsó megjelenésük pedig a tavalyi Ébredünk single volt.

A zenekar így köszönt el a közönségétől:

Kedves mindenki! Azt a nehéz döntést hoztuk, hogy a USEME zenekar 6 éves pályafutás, 3 nagylemez után befejezi munkásságát. Fantasztikus időszak volt, rengeteget kaptunk és tapasztaltunk. Továbbra is szeretjük egymást, mindannyian úgy éreztük, hogy a közös utunk most ért a végéhez. Nagyon köszönjük nektek a támogatást, szeretetet és mindent, amit kaptunk tőletek! Utoljára február 3-án láthattok minket az A38 színpadán ♥️

A srácok utolsó előtti koncertjén, augusztusban a SZIN-en készült az alábbi interjú Csongor Bálinttal: