Feloszlik a Brutality Will Prevail, jövőre jön a búcsúturné

Váratlanul érhette a Brutality Will Prevail rajongóit, amikor vasárnap este a walesi hardcore-zenekar a szociális felületein bejelentette a feloszlását. A csapat egy megkerülhetetlen ékköve volt a brit undergroundnak, még ha az utóbbi időben felvett komótosabb, doom- és sludge-elemekkel tűzdelt kiadványaikkal több ősrajongót el is fordítottak maguktól. A 2005-ös megalakulásuk óta hat nagylemezt, négy EP-t és kettő splitet jelentettek meg, legutolsó albumuk a 2019-es Misery Sequence volt. Idelent olvashatod a srácok közleményét:

BWP 2005-2022

Úgy döntöttünk, hogy befejezzük a BWP-t. Minden zenekar eljut egy pontra, ahol az élet más tényezői válnak fontosabbá. Az emberek változnak, csak úgy, mint a prioritások.

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki valaha is része volt a zenekar életének, akár barát, akár családtag, vagy bárki, aki valaha is támogatta a munkánkat. Konkrétan semmi se valósult volna meg nélkületek, szóval örökké hálásak leszünk!

Fogunk játszani pár búcsúbulit, de még nincs fixálva, hogy hol, mikor és mennyit is pontosan. Nyugodtan keress fel minket és tudasd velünk mit szeretnél látni!

bwpsouthyhc@gmail.com
ndm@kingstar-music.com

Köszönjük!

A csapat legutoljára az angliai Hatfieldben megrendezett Slam Dunk fesztiválon lépett fel, ahol mi is megnéztük őket.