Felhívás/programajánló: Aid For Paws adománygyűjtés és zárókoncert Egerben!

Az év utolsó napjai is lehetőséget nyújtanak arra, hogy a szokásos hangulatban bulizzatok az egri Zöld Pecsétben, és emellett jót is tegyetek! Az Aid For Paws szervezet által hirdetett adománygyűjtés a helyi állatok megsegítéséért kéri a helyi underground közeget és minden jóérzésű egyént, hogy támogassa négylábú kedvenceinket – főként ételadományokkal! Cserébe december 29-én ingyenes koncertre és iszogatásra invitálnak az említett helyszínre!

Adománygyűjtés az egri Szövetkezet úti Állatmenhely számára (kezdete: 2015. december 2.)

KONTAKT

ZÁRÓESEMÉNY

A szervezők legfőbb célja az egri (és környéki) underground színtér összefogása, a rászoruló állatok támogatása, védelme érdekében. Az Aid For Paws nem bejegyzett egyesület, nem rendelkezik számlaszámmal. A közösség formálásával, összefogásával szeretnének önálló szerveződésre ösztönözni a helyi zenészeket, vállalkozásokat, ismertebb személyeket és mindenkit akinek lehetőségében áll tenni a rászorulókért, egymásért.

A szervezők közleménye:

„Az adományokat december 2-től várjuk az egri Hasznos Holmik sportboltba, valamint a Smilodon Tatto tetováló szalonba, melyeket heti rendszerességgel juttatunk el a menhelynek. Pénzt semmilyen formában nem áll módunkban elfogadni, kizárólag a kutyák számára hasznos dolgokat: paplanok, plédek, kutyaeledel, játékok stb..

December 29-én a gyűjtés zárása képpen egyenesen a fővárosból Greg Gale, az egri Szükségállapot, a miskolci Anchorless Bodies és a szintén egri Palindrome Sequence zenekarok hajtanak kalapot az állatok számára adakozók előtt egy INGYENES koncert formájában az egri Zöld Pecsét Kávézó és Borbárban.

Szeretnénk a decemberi adománygyűjtéssel egyfajta hagyományt teremteni és másokat is arra ösztönözni, hogy amellett, hogy részt vesznek a kezdeményezéseinkben egy kis szabadidő ráfordításával kezdjenek önállóan is hasonló dolgokba.

Legyen szó akár egy doboz kutyakonzervről, paplanról vagy nagyobb tömegek megmozgatásáról, a lényeg, hogy ha tudunk segíteni, ne szalasszuk el a lehetőséget.

Üdvözlettel az Aid For Paws létrehozói:
Bartos Csaba és Lévai Dániel”

Akik részt vesznek a decemberi gyűjtésünkben az egri Szövetkezet úti állatmenhely számára:

Hasznos Holmik – Eger / Facebook: https://www.facebook.com/HasznosHolmik
Smilodon Tattoo – Eger / Facebook: https://www.facebook.com/smilodontattoo
Zöld Pecsét Kávézó és Borbár – Eger /Facebook: https://www.facebook.com/ZoldPecset

Kérjük, segítsétek ti is ezeket a kezdeményezéseket (de ne csak most)! Kérdéseitekkel nyugodtan forduljatok a szervezőkhöz, vagy a megnevezett kontaktokhoz. Gyertek tehát Egerbe december 29-én busszal, kocsival, vonattal, akár gyalogosan is; a kezeitekben, táskáitokban elfér egy konzerv vagy takaró a kutyusoknak! Legyetek részese önzetlen, jó dolgoknak; most például ennek az összefogásnak!