Ezer vágás általi halálra ítél az Imminence

Új dallal és hozzá klippel jelentkezett a svéd Imminence. A dallamos, modern metalcore-zúzdát esetenként melankolikus hegedűszóval aláfestő északiak a Death by a Thousand Cutsszal immáron öt(!) szinglinél tartanak idén – és bárminemű nagyobb formátum bejelentéséről még mindig semmi hír. Van azonban egy sanda gyanúm, hogy ez a teperés a két évvel ezelőtti Heaven in Hiding lemez folytatását hivatott felvezetni.

A srácok nem titkolt célja a világuralom, és igencsak szép léptekkel haladnak efelé: nem elég, hogy minőségi vizuális tartalommal körítik a zenéjüket (jelen esetben egy dűnés/Mad Max-es látványvilágú, narancs filteres videót kapunk), de a zenekar jelen pillanatban is Észak-Amerikát rója első headliner turnéjával – aminek nem egy állomását teltházra is pakolták. Olybá tűnik, a kemény munka meghozza gyümölcsét. Meg is mutatjuk, mi az:

Ha az összes 2023-ban megjelent dalukat nem is, az eggyel ezelőtti Heaven Shall Burnt (biztos szeretik a német metalcore-úthengert) még bedobjuk ide, mert az megintcsak kicsit eltér a fenti nótától: