Ez a dal lehet a Godknows utolsó nagy dobása

Majdnem kereken egy éve rendkívül bizakodóan mutattunk be egy új dalt a budapesti Godknows készülő első nagylemezéről, aminek tavaly ősszel kellett volna megjelennie, de aztán azóta sem látott napvilágot. A remek alternatív metálos csapat a héten végre megtörte a csendet és kihozott egy újabb számot – ezzel együtt viszont azt is bejelentették, hogy a lemez felvételei során felmerült gondok miatt a zenekar jövője erősen kétséges. Ahogy ők fogalmaztak:

Cainite! Az első dalok közt volt amit írtunk, most viszont nagyon úgy néz ki, hogy az utolsó, amit így négyen adunk ki. A zenekar jövője bizonytalanná vált, amint tudunk valami okosat mondani, szólunk. Addig is fogadjátok szeretettel régi-új dalunkat, ez itt a Cainite!

A szám – a zenekar első kislemezéhez hasonlóan – újabb ékes példája annak, hogy a srácok mennyire kisujjból mennyire erős dalokat tudnak kirázni, szóval nagyon reméljük, hogy a zűrzavar csak átmeneti, és lesz még folytatás. Ha azonban mégsem, akkor viszont kijelenthetjük, hogy a Godknows amilyen rövid, pont olyan lebilincselő életművet hagyott maga után.