Eternal Entity: három év után új dallal jelentkezett a szegedi Mirror Twin

Aki azt hitte, hogy a szegedi Mirror Twin is a semmiben eltűnő bandák sorsára jutott, most a fejéhez kaphat: a zenekar csak éber álomban volt, hogy több mint három évvel a Nem rejti el című első magyar nyelvű daluk után visszaváltsanak angolra és bemutassák legújabb szerzeményüket, az Eternal Entityt.

Az emo/grunge/indie-alakulatban néminemű változás is történt az idők alatt, a Josef K.-ből Szalay Ignác ugrott be a dobszerkó mögé, míg a The Beast Within saját Szűcs Bendegúza vette át az egyik gitáros posztot. Ők már a dalhoz forgatott klipben is feltűnnek, amit Kispál László (Boru, KSPL) rendezett, és amiben nyomon követhetjük a csapat énekesnőjét, Buchholz Annát, ahogy árkon-bokron keresztül temetkezik bele egy specifikus könyvbe.

A Mirror Twint az új felállással és az új dallal frissen a hallójáratokba ragadva április 30-án lehet majd szem- és fülügyre venni a budapesti Aurórában a semmisEMOké ’22 feszt második napján, olyan zenekarokkal karöltve, mint a nemrég keményebbre váltó Berliose vagy a Black Mongo, miután előző nap többek közt a nálunk frissen bemutatkozó Hitori és a tavalyi év egyik legjobb hazai lemezét produkáló BetterThanEver is fellép. Könnycsatornákat bekészíteni!