Esti Rock Café ajánló

Mától kezdve minden csütörtökön olvashattok nálunk egy rövidebb ajánlót, a Rock Café, a Radio Café rockzenei műsorának aktuális adásának tartalmából, amely talán hazánk egyetlen mainstream rockzenei rádióműsora.

A műsorról pár szóban:
"Műsorunk hiánypótló szerepet tölt be, mert az itt hallható rock, metál zenékkel eddig csak külföldi médiumokban találkozhattatok. műsorvezetőink hiteles képviselői az említett műfajoknak, hiszen aktív zenész mind a három: johnny firpo (superbutt), charlie firpo (hollywoodoo), o'connor admirális (blind myself).

A nyolcvanas évek klasszikus heavy metáljától napjaink modern rockzenéjéig minden, ami harap. ebből mindenkinek jut egy falat, aki a rock cafét választja – csütörtök este tíztől éjfélig."

Szóval Héda, aki a műsor szerkesztője ezúttal ezt üzente:

"A ma esti rockcaféban fesztivál -és koncertkörképet tartunk. Természetesn a zenéket is úgy válogattuk, hogy minél többen kedvet kapjanak a bulikhoz.
Ezenkívül ismét lesz Becherovka játék."

Szóval aki kedvet kap egy kis késő esti fém-implantációra, az tekerje a rádióját 22:00-tól 24:00-ig a 98.6-os FM frekvenciára, vagy kattintson egyet és hallgassa a gépén:
Windows Media Player kedvelők ide,
Winamp-fanok meg ide.

Happy Headbanging! ;)

A Rock Caféról bővebben…