Énekest cserélt a Petofi

Jó ideje lehet már innen-onnan olyanokat hallani, hogy a Petofi azért van annyira csendben, mert változások voltak a banda tagságában, ma pedig a zenekar végre előállt egy hivatalos bejelentéssel. Eszerint Mezei Bence énekes kiszállt a bandából, az új frontember pedig a banda eddigi basszere, Pór Peti lesz.

A zenekar közleménye:

Újra itt.

A síri csendből visszatérve szeretnénk közölni néhány fontos változást. Bizonyára néhányan tudjátok, hogy a zenekar és korábbi énekesünk, Mezei Bence útjai elváltak. Ez a döntés nem negatív folyamatok eredménye, Bena csupán más dolgokra szeretne koncentrálni, amelyek már nem összeegyeztethetőek a zenekaros aktivitásokkal. Az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy a tagcserét megpróbáljuk a lehető legkönnyebben véghez vinni, aminek eredményeképp a basszusgitáros posztot egy a zenekarhoz régóta közel álló ember, Mile Bence veszi át A Király Halottból, és ezentúl Peti lesz a mikrofon mögött.

Az új felállást és azt, hogy min dolgoztunk az elmúlt években, nagyon rövid időn belül végre megmutatjuk nektek egy őszi mini turné keretein belül a Satelles és a nemecsek társaságában.

A napokban érdemes lesz figyelni az oldalt!

A régi rajongóknak biztos furcsa lesz egy Bence nélküli Petofit látni és hallani, lévén az énekes nagyon sokat tett hozzá a zenekar karakteréhez. Ugyanakkor olyanok is biztos lesznek, akik meg eddig pont az ő stílusa és előadásmódja miatt nem érezték be a banda zenéjét (mint én), és akiknél a banda most új lappal indul.

Hamarosan úgyis kiderül, milyen az új felállás, addig meg legyen itt a legutolsó Petofi-dal, a tavaly nyáron megjelent Sorsüldözött.