Életre szóló gyerekkori traumák – Megjelent a Cvlt of Grace új kislemeze

Több mint hat év telt el, mióta a pécsi Cvlt of Grace új anyaggal jelentkezett, melyet tavaly újra fel is vettek egy live session keretében. A Tears újragondolásakor már kikotyogták a srácok, hogy bizony készül a zenekar hatodik kislemeze, a Sorrow From You, mely vasárnaptól végre teljes egészében meghallgatható. A sötét hardcore/sludge-zenekar ezúttal is egy igazán gyomorbajos területre rángat el, ahol senki sem érzi önfeledten magát, de hát mondhatni hazai pálya a bandának az efféle zenei közeg. Az öttagú csapat így jellemezte a most bemutatott EP-t:

Az album a keserűség és egyedüllét megszemélyesítésével mesél el történeteket a mardosó magányról és elhagyatottságról. A dalszövegek azt mutatják be, milyen együtt élni a gyermekkorban gyökerező traumákkal, rémalmokkal es ezernyi gondolattal, amelyek pecsétet nyomnak egy ember személyiségére és életére.

Az EP felvételeit Bodó Rezső készítette, a keverés és a maszter Nagy Miklós (ÓL Recording, Boru) műve, a logót pedig Stephen Wilson (Unknown Relic) tervezte.

A pécsi csapat nemsokára lemezbemutatót is tart, melynek pontos időpontja még nem ismert, ezért is érdemes őket online követni, addig is alább mutatjuk a teljes kislemezt.