Eighteen Visions – vége

Az Orange County-ból érkezett dallamos HC/rock zenében erős Eighteen Visions bejelentette sajnálatos feloszlását. A szomorú tényt a basszusgitáros, Mick Morris jelentette be tegnap a csapat Myspace oldalán.

„Néhány évnyi turnézás és jópár lemez után úgy döntöttünk, itt az idő, hogy külön folytassuk. Nagyon sokáig voltunk együtt és csak jó érzéssel tudunk arra gondolni amit elértünk. Elértünk mind az életben, mind a zenében egy olyan pontot, amikor azt mondtuk, ideje valami újba kezdeni, legyen az zene, turné vagy csak otthon ülni és élvezni az életet.

Szeretnénk köszönetet mondani a rajongóinknak, barátainknak és a családjainknak a több évnyi segítségért. Szintén üdvözöljük a bandákat, akikkel egy színpadon osztoztunk és azokat, akik akár velünk együtt dolgoztak, kinyitottak egy ajtót vagy segítő kezet nyújtottak. A két végső koncertünk San Diegoban és Orange Counryban lesz, gyertek el és zúzzunk egy utolsót!”

Az 1996-ban alakult banda kezdetben a Trustkill Records-nál kezdte pályafutását, akkor még durva metalos hardcore zenével, majd a Vanity című lemezzel elkezdődött dallamosodás a kiváló Obsession-ön át az Epic kiadós, nagyszerű self-titled lemezig tartot, mely a banda hattyúdala.