Egyórás stúdiófilm készült az Antares új lemezéről

Méltatlanul keveset beszéltünk itt a NuSkullon az Antares zenekarról a debütálásuk óta eltelt bő 3 évben, pedig ők az utóbbi idők legzsenibb hazai formációja, akik szinte bármit képesek összejátszani, a prog rocktól a soulon és funkon át a böszme mélyre hangolt doom metalig. A srácok tavaly adták ki a második albumukat Insanity címmel, most pedig előálltak egy bő egyórás dokumentumfilmmel, ami a lemez stúdiómunkálatait örökíti meg.

Az Andrási Ingrid rendezte doku anyaga 2021. januárjában, nagyjából egy héten át forgott, és közel 8 órányi nyersanyagból lett összevágva. A helyszín a Bresaola stúdió, ahol a zenekar Nóniusz Gábor producerrel dolgozott az albumon. A film mellé van egy rövid interjú is Ingriddel és a zenekar frontemberével, Kolosai Fecóval, ezt a szeretlekmagyarorszag.hu oldalán lehet olvasni.

Az Antares következő koncertje ma, január 20-án lesz az A38 Hajón, ahol a Special Providence vendégeként játszanak. A főzenekar egyébként a Soul Alert album 10. születésnapját ünnepli a bulin, korábbi tagokkal kiegészülve.

Fotó: Andrási Ingrid