Egyedi és ötletes ajándékokat kínál a támogatóinak a Fishing on Orfű

Mint ahogy arról már majdnem minden koncertlátogató értesült: augusztus 15. után sem lehet 500 fősnél nagyobb rendezvényeket megtartani Magyarországon a járványveszély miatt. Ennek ellenére pár rendezvény túléli a kormányrendeletet és szűk körben megtartják az idei bulijaikat is. Rajtuk kívül viszont minden fesztivált nagy bajba sodort a koronavírus és annak következményei. Ilyen rossz helyzetbe került a Fishing on Orfű is, melynek rendezői arra buzdítják a látogatókat, hogy ne váltsák vissza az idei bérleteiket, hogy jövőre is meg lehessen tartani a fesztivált. Mindezért cserébe a szervezők különleges ajándékokat kínálnak.

A már megvásárolt jegyek visszaváltásáról a tulajdonosok augusztus 13-áig dönthetnek. Alább mutatjuk is a fesztivál közleményét, amely ismerteti a támogatási lehetőségeket és az ajándékok listáját:

1, DRÁGA BÉRLETTULAJDONOSUNK!

* Ha a bérleted árának 25%-ával támogatsz minket, akkor bérletelővásárlási lehetőséget biztosítunk neked a 2021-es fesztiválra, tehát biztosan ott lehetsz a következő Fishingen, miközben egy jelképes összeggel hozzájárulsz a fesztivál megrendezéséhez. Mindemellett digitális, eddig még meg nem jelent exkluzív Fishinges tartalmakkal is szeretnénk kedveskedni neked. Továbbá, mint minden támogatónké, a te neved is felkerül majd a 2021-es fesztivál Dicsőségfalára, amelyet a kempingben teszünk majd közzé. A Dicsőségfalnak lesz digitális verziója is: minden támogatónk a weboldalunkon található köszönetlistánkra is felkerül.

* Ha a bérleted árának 50%-ával támogatsz minket, akkor az előző csomag tartalmain túl Fishinges merch-pakkot is kapsz tőlünk. A csomag tartalmaz egy limitált, erre az alkalomra készült Fishinges pólót, egy passztartót egy támogatói passzal, egy vászonszatyrot, egy kitűzőt és matricát.

* Ha a bérleted árának 75%-ával támogatsz minket, akkor a fentiek mellé ajándékul adunk neked egy különleges zenei kiadványt, a Fishing on Orfű 2020 c. dupla cd-t! A fesztivál történetének összes hanganyagából válogattunk azoktól az előadóktól, akik felléptek volna az idei Fishingen – minden előadótól egy dalt. Reméljük, hogy ez a lemez is segít majd átvészelni a következő egy évet Fishinges koncertek nélkül! Olyan előadók és zenekarok szerepelnek a kiadványon, mint a mint a 30Y, A kutya vacsorája, a Bëlga, a Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, a Csaknekedkislány, The Devil’s Trade, az Elefánt, az Esti Kornél, a Galaxisok, a Hiperkarma, a HS7, az Ivan & the Parazol, a Jazzékiel, a Jónás Vera Experiment, a Kiscsillag, a Lóci Játszik, az Óriás, a Pál Utcai Fiúk, a Péterfy Bori & Love Band, a Rájátszás, a Ricsárdgír, a Supernem, a Vad Fruttik és még sokan mások!

* És jöjjön a mindent vivő csomag, a mi NAGY MEGLEPETÉSÜNK: Ha vagy olyan jólelkű, hogy a bérleted teljes árával támogatod a Fishinget, akkor (az eddigi csomagok tartalmain túl)… 2021.06.15-én kedden egy különleges BEKÖLTÖZŐ NAPPAL kedveskedünk neked. Itt tényleg csak azok gyűlnek majd össze, akik a lehető legnagyobb mértékben támogatták a fesztivált ebben a nehéz helyzetben. Veletek készítünk majd egy fotót is az aznapi fellépőkkel és a fesztivál stábjával közösen! A beköltöző-bulin játszik majd Lovasi András és Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók és a Szendrői-Tóth duó (Elefánt) is. Egy szuper, intim, megismételhetetlen hangulatú estével szeretnénk meghálálni a legelhivatottabb jótevőink segítségét!

2, KEDVES NAPIJEGYESÜNK!

Amennyiben úgy döntenél, hogy a napijegyed 25, 50, vagy 75%-ával támogatsz bennünket, akkor digitális, eddig még meg nem jelent exkluzív Fishinges tartalmakkal szeretnénk kedveskedni neked és persze te is felkerülsz a Fishing Dicsőségfalára. Ha viszont a napijegyed teljes árát nálunk hagyod, akkor ajándékcsomagot is küldünk neked: egy limitált, erre az alkalomra készült Fishinges pólót, egy passztartót egy támogatói passzal, egy vászonszatyrot, egy kitűzőt és matricát.

3, MÉLYEN TISZTELT KEMPINGJEGYESÜNK, OFF-PROGRAMOSUNK!

Kempingjegyed vagy off-programra váltott jegyed esetében is van lehetőséged támogatni bennünket, amiért szintén nagyon hálásak vagyunk! Amennyiben nem kéred vissza a teljes jegyárat, úgy digitális, eddig még meg nem jelent exkluzív Fishinges tartalmakkal fogunk kedveskedni neked, valamint felkerülsz a fesztivál Dicsőségfalára is.

4, HA NINCS FISHING-JEGYED,

de szimpatizálsz velünk és szeretnél támogatni bennünket, akkor az alábbi linkre kattintva tudod ezt megtenni: https://tixa.hu/foo2020_tamogatas

Itt a különböző csomagokba foglalt portékákat vásárolhatod meg külön, ezzel egyidőben pedig hálánkat is bezsebelheted!
Még egyszer szeretnénk kérni, hogy mindenképpen nyilatkozzatok a jegyeitekről augusztus 13-án éjfélig, hiszen azok NEM érvényesek a 2021-es fesztiválra!

Ahogy már korábban is írtuk: nem volt még ilyen, mint ez az év. Még sosem csináltunk ilyet. Nem is csinálnánk, ha nem lennénk ekkora bajban. Szóval nagyon köszönjük, hogy vagytok, még jobban, ha segítetek is! Elképesztően hálásak vagyunk minden támogatásért!

A ti Fishing on Orfűtök csapata