Egy kutyamenhelyért koncertezik a szegedi underground

A szegedi underground a hétvégén összefog egy kutyamenhely megsegítésére. A Who Let the Dogs Out fedőnevű segélykoncerten pénteken és szombaton összesen 9 környékbeli és határon túli zenekar lép fel a Gin Tonic klubban.

A bulit a helybéli, thrash/grind vonalas Apoptosis zenekar szervezi, akiknek a napokban jött ki egy új klipjük, Unfit to Suffer címmel, ami az állatok és a természet kizsákmányolására igyekszik felhívni a figyelmet, elég megrázó és felkavaró képsorokkal. A banda a következő hónapokban egy split lemezt is kiad majd a cseh Lycanthrophy zenekarral közösen. A srácok a buli pénteki napján játszanak, aznap lesz még a Graveolution, a Mass//Reaction és a nemrég nálunk is bemutatkozott Boru. Szombaton a Proces, a Sakagija, a Sunstroke, az Under My Ground és a War Engine lép fel.

A zenekarok Filó Andornak gyűjtenek adományokat, aki jelenleg 30 kutyáról gondoskodik önerőből, és hamarosan bővíteni is tervezi a telephelyét. Ebben és a téli hideg időszak átvészelésében szeretnék segíteni őt a bandák, ehhez pedig a pénzbeli adományokon kívül zárt csomagolású kutyaeledelt, plédeket, takarókat, játékokat, és egyéb felajánlásokat is elfogadnak.