Egy bulira összeáll az I Killed the Prom Queen klasszikus felállása

2019 elején egy koncert erejéig újra összeáll az I Killed the Prom Queen első albumos felállása. A több feloszlást és még több tagcserét megélt ausztrál banda a januári Unify Gathering fesztiválon áll újra színpadra a 2003-as When Goodbye Means Forever album 15. születésnapja alkalmából az albumon szereplő tagsággal:

  • Michael Crafter – ének
  • Jona Weinhofen – gitár
  • Kevin Cameron – gitár
  • Sean Kennedy – basszus
  • JJ Peters – dob

Azt ígérik, hogy egy igazi időutazós bulira lehet számítani, olyan dalokkal, amik több mint tíz éve nem hangzottak el élőben.

A srácok ugyanakkor azt is hangsúlyozzák, hogy egy ez egyszeri kivételes alkalom, nem egy rendes újjáalakulás. A banda hivatalos felállása továbbra is az, amelyik a 2013-as visszatérő Beloved albumon is játszott, vagyis Weinhofen, Cameron, plusz Jamie Hope énekes, Ben Coyte basszer. Hogy ez a lineup mikorra tervez bármiféle tevékenységet, arról nincs hír, ez ügyben még mindig csak Jona tavalyi instagramos kommentjére hagyatkozhatunk, miszerint:

Jelenleg nem az a legfontosabb dolog az életemben, hogy egy zenekarban gitározzak.

Szóval aki mostanában IKTPQ-bulira akar menni, annak jó időre a Unify-on lesz az egyetlen esélye erre. Még jó, hogy a fesztről mindig készül pár profi videófelvétel is.

Az eseményen egyébként olyan bandák fognak még fellépni, mint az Underoath, a Karnivool, az In Hearts Wake és a Taking Back Sunday, utóbbi egy teljes Tell All Your Friends albumos műsorral.