Dupla Óriás-klippremier

Annyira jópofa hírlevelet kaptunk az Óriás zenekartól, hogy bármi rizsázás helyett inkább be is szúrjuk ide egy az egyben:

„Kedves Mindenki!

Egy éve nem írtunk nektek. Mi újság azóta? Minden rendben? Plusz kilók lementek? Gyerekek nőnek? Politika alakul? Velünk minden okés. Azért írunk ilyen régen, hogy ne zavarjunk, mindenki úgyis annyira elfoglalt mostanában, hogy csak na! Meg mi csak az igazán fontos dolgok miatt szeretnénk zavarni. Itt van például ez a kép:

chewbacca_riding_a_chipmunk_fighting_nazis

Jó kis kép, nem? Nagyon! A címe: Chewbacca egy óriási hörcsögön nácik ellen harcol.

Szuper!

De ennél jobb-e?

haverok lettünk

Nem, szerintünk nem jobb. Mindkettő kb. annyira jó, mint a két új klipünk.

MICSODA?!?!?!?!?! KÉÉÉT ÚÚÚJ KLIIIIP???? – Kérdezhetnéd.

Nem egy, nem három, nem 12,7, hanem KETTŐ. Igen-igen. Mint a lottik, vagy a tornyok. Vagy a kis füleid, kivéve Van Gogh és Niki Lauda. Szerintetek két klip jobb, mint egy?
Van kedvetek átgondolt választ adni erre a kérdésre? Akkor nézzétek meg őket:

SZOMORÚ: https://www.youtube.com/watch?v=uZ4bhbciKs0

HALOTT: https://www.youtube.com/watch?v=OPhQ7Zh0p70

NA??????
Igen, persze, tudjuk hogy milyen jópofa ez az animációs klip, hisz Ákos rajzolta. Igen, tudjuk milyen aranyosak a kiskölkök az ágyasban. Valami más? Nem baj.

Pénteken este meg jöttök a Parkba? Leszünk mi és a Péterfy Bori & Love Band.

És jövő héten Orfűre? Leszünk mi és még 100 másik zenekar.

Nagyon elfáradtam úgyhogy ezennel ennek a hírlevélnek most vége.”

…oké, hazudtunk, mégsem egy az egyben szúrtuk be. Egy elgépelést azért kijavítottunk, mert rögeszmés nyelvtannácik vagyunk. Csak Chewbacca ránk ne rontson hörcsögháton.

Most pedig következzen a két klip beágyazva is:

ÓRIÁS – SZOMORÚ

A Szomorút egyébként a Jazzékiel-frontember Jakab Péter Fürge rendezte, operatőre Kósa Péter volt, a szereplők pedig az Óriás baráti köréből toborzódtak.

ÓRIÁS – HALOTT

A Halott pedig, ahogy a hírlevél is említette, teljes egészében Örményi Ákos munkája. A daloknak otthont adó tavalyi 0209 című EP továbbra is szabadon letölthető az Óriás hivatalos oldaláról, az összes többi anyaguk pedig a bandcampjükről.