Dupla klippremierrel jelentette be új lemezét a Neck Deep

neckdeep[1]

Bejelentette harmadik nagylemezét a kortárs pop-punk egyik legnépszerűbb csapata, a walesi Neck Deep. Az új anyag The Peace and the Panic címmel jön ki augusztus 18-án a Hopeless gondozásában, a producere Mike Green (Pierce the Veil, Paramore) volt, és mint az alábbi számlistából is kiderül, Sam Carter Architects-frontember is vendégeskedik rajta. Ben Barlow frontember a következőket meséli a lemezről:

Ezúttal nem arról szól az egész, hogy „bulizzunk és sörözzünk,” de azt sem mondanám, hogy pesszimista, csak realista. Központi téma a lemezen az, hogy kezdj valamit az életeddel, ahogy a depresszió és a szorongás is. Az utóbbi pár évben mind megtaláltuk magunkat és egy kicsit felnőttünk. Sokszor kellett magamba néznem, és talán egy kicsit megkeményített az élet, de úgy érzem, újra kész vagyok szembe szállni a világgal, csak egy kicsit másképp.

Alább sorban itt az említett számlista, a borító, és a múlt hétvégén egyszerre bemutatott első két klipes dal, a Happy Judgement Day és a lemezzáró Where Do We Go When We Go is.

neckdeep_peacepanic_head[1]1. Motion Sickness
2. Happy Judgement Day
3. In Bloom
4. 19 Seventy Sumthin’
5. Parachute
6. Don’t Wait (ft. Sam Carter)
7. Heavy Lies
8. Critical Mistake
9. The Grand Delusion
10. Wish You Were Here
11. Where Do We Go When We Go