Dögös metalcore-dallal tért vissza a Project for a Better Dream

Bár hivatalosan soha nem oszlott fel a Project for a Better Dream, mondhatjuk úgy, hogy a 2015-ös debütáló nagylemez, a Rebirth után kissé lelassultak a dolgok a budapesti banda körül. Most viszont „visszatértek” egy bebetonozott felállással, erősebben és elszántabban, mint valaha, ennek az új fejezetnek pedig a Prometheus az első előfutára.

Egy igazi döngölős metalcore-számot kapunk, sok-sok breakdownnal, valahol a korai Parkway Drive/I Killed the Prom Queen/Misery Signals vonalon. A dal felvételei a No Silence, illetve a Revolver stúdiókban zajlottak, és az első hanganyag, ahol már az új énekes, Lugosi Gergely is hallható. Természetesen nem visszatérés a visszatérés, ha nincs hozzá vizuális tartalom, a klipet a No Total Films (Thy Catafalque, Needless, Nest of Plagues) készítette.

A Prometheus egyébként egy ötszámos EP-n kap helyet, amit Ascension címmel február elsején szabadítanak majd a világra a fiúk. Ezenkívül egyéb nyalánkságokkal is készülnek az idei évre, ezekről egyelőre nem hullt le a lepel, de mi próbálunk majd mindenről tudósítani a jövőben.