Digitálisan is elérhetővé tette idei EP-jét a Full of Hell

Az illem úgy tartja, hogy aki kap, az adjon is vissza: miután a Full of Hell tagjait nemrég egy rágcsáló tetemével lepte meg egy ismeretlen rajongó, most a méltán híres grindcore-banda úgy döntött, hogy viszonozza az irányukba érkező támogatást. Ennek örömére digitálisan is elérhetővé tették háromszámos EP-jüket, ami az Aurora Leaking from an Open Wound címet viseli.

Az eddig csak a banda turnéállomásain kapható kislemezzel az volt a srácok célja, hogy kicsit visszahozzák a régi időket – értsd: hogy milyen újra megtapasztalni, hogy valamit akkor hallasz először, ha elmész az adott brigád bulijára és támogatod őket ilyen-olyan formában. Bár a turné még nem ért véget, a fiúk elérkezettnek látták az időt, hogy minden visszazökkenjen a „normális” kerékvágásba, felpattintva a közel hétperces cuccot Spotira, Bandcampre, meg az összes többi, jelentősebb streaming felületre.

Ha pedig turné, senki ne felejtse el, hogy egy hónap múlva, november 19-én a banda nálunk is felszántja az Instant színpadát, az amerikai Sanguisugabogg, a lengyel Jad és hazai részről a friss dalos Fleshprison társaságában. Megjelenés kötelező, de legalábbis erősen ajánlott.