Deftones hírcsokor

Majd’ három évvel az előző stúdiólemez után a Deftones végre befejezte az új lemez munkálatait. A banda az előző időszakban egy elég kemény időszakon esett át, aminek az eredménye majdnem a banda feloszlott. Ennek okaként Abe Cunningham azt hozza fel, hogy rengeteg veszekedés és félreértés történt. De mindannyiunk örömére a banda újra összeállt és megírta az új lemezt. A mixelésre váró új lemezt Abe így jellemezte:

„Igazából, ha megnézitek az utolsó lemezünket, akkor Sötét Napokként jellemezném, mert igazából akkor azok voltak. Szerintem az egyfajta befejezetlen lemez lett. Úgy gondolom, jó lett, sok jó számmal, de az új album az elejétől a végéig egy komplett, teljes felvétel az összes ránk jellemző extrém dologgal. Igazán kemény lett!

A banda idén nyáron Európában turnézik, jelenleg magyarországi állomásról nem tudunk, azonban Bécsben fellépnek a Korn és a Soulfly társaságában. A kinti turné egyik állomásán játszották el az új, „Beware of the Water” című számot, amit megnézhettek az alábbi linken:
http://www.youtube.com/watch?v=zGZzPzVsbnQ&search=deftones-new%20song