Death By Stereo koncertalbum

Hivatalos koncertlemezzel jelentkezik az amerikai punk/HC/metal brigád, a Death By Stereo 2007. március 13-án. A Death Alive a 2003-as Law Of Inertia mellékletén megjelent koncert újrakiadása, amit az Into the Valley of the Death album turnéján rögzítettek.

01. The Plague
02. Beyond the Blinders
03. Lookin' Out for #1
04. These Are a Few of My Favorite Things
05. Sow the Seeds
06. Wasted Words
07. Sing Along With the Patriotic Punks
08. Shh… This Will Be Out Little Secret
09. Desperation Train
10. Let Down and Alone
11. Holding 60 Dollars on a Burning Bridge
12. High School Was Like Boot Camp for a Desk Job
13. Emo Holocaust
14. Dance Party
15. Unstoppable
16. No Shirt, No Shoes, No Salvation
17. No Cuts, No Butts, No Coconuts