Deák Bill és Watch My Dying az Avalonban!

Deák Bill-el zárul november!

„Budapest legújabb rockklubja, az Avalon, a zászlajára tűzte a bluest is, hiszen ebben a műfajban gyökerezik minden. A Mississippi deltájából indult ez a műfaj, hogy aztán magából újakat teremtve behálózza a világot. Magyarországon is rengeteg jeles képviselője akad ennek a zenének, az Avalon Club első blues estjén pedig nem lép fel más, mint a blueskirály jelzővel illetett Deák Bill!

Deák Bill Gyula már a hetvenes évektől kezdve zenél, különféle formációkban lép fel. Szerepet kap az István, a király rockoperában is mint Torda, a táltos. Együtt dolgozik a Hobo Blues Banddel is, majd abból kiválva hívja életre saját formációját, a Deák Bill Blues Band-et.

1984-ben adja ki első lemezét, a Rossz Vért. Ez után még négy albummal jelentkezik, a legutolsó a 99-ben megjelent Bort, Bluest, Békeséget! címre hallgat. Munkásságát Jimi Hendrix és Radics Béla ihlette.
Most pénteken megelevenednek a vérpezsdítő ritmusok! A megközelítést továbbra is különbuszunk biztosítja, a kellemes hangulatot Unicum-akcióval támogatjuk!”

Kapunyitás 20:00, belépő: 1000.-

December első napján ugyanitt pedig Watch My Dying! Ahogy egy kolléga fogalmazta: „extrém metal a legextrémebb fajtából, brutál szöveggel és gyilkos zenei körítéssel, garantáltan ledarál! Meshuggah-hívők nem maradhatnak le róla!”

Ezzel össze is foglalja a banda esszenciáját, előre vetítve,hogy mire is számíthatunk! Veres Gábor, Eszenyi Imre, Bordás Zoltán, Bori Sándor és Kovács Attila igencsak felpörgetik a nézősereget, csalódásra biztosan nem lesz ok! A srácok értik a dolgukat, már több tehetségkutatón is bizonyítottak, valamint nagyobb fesztiválok visszatérő vendégei.

Előttük a Mantra lép fel, akik vallási meggyőződésüknek sajátosan adnak hangot, krisnásként ugyanis nem lágy szitárszólamok, hanem ugyanúgy brutál torzított gitár kerül előtérbe. Elsején mindenkit várunk szeretettel, aki egy kis lélekemelő zúzdára vágynak!

Kapunyitás 20:00, beugró: 800.-!