Dave Lombardo fog dobolni az újjáalakult Misfitsben

misfitspromo

Kicsivel több mint egy hónapja adtunk hírt arról a pletykáról, miszerint Dave Lombardo lesz a dobosa az eredeti felállással koncertező Misfitsnek. A pletykák azóta hivatalos bejelentéssé alakultak, és a horrorpunk legendái ebben a felállásban robbantják fel a színpadot: 1983 óta először áll együtt színpadra Glenn Danzig (ének), Jerry Only (basszusgitár) és Doyle (gitár). Hozzájuk csatlakozik Lombardo, aki szeptember 2-án, a Denverben tartott Riot Festen mutatkozik be a bandában, majd szeptember 16-án Chichagóban is ő ül majd a dobok mögé.

Dave így kommentálta a fejleményeket: „A Misfits találta ki a horrorpunk stílust, és óriási hatással volt a modern rock-, punk- és metalzenére. Könnyű döntés volt számomra csatlakozni hozzájuk ezekre a hatalmas bulikra. Megtiszteltetés, hogy felkértek, és nagyon izgatott vagyok, hogy játszhatok velük.

Glenn a következőket fűzte a bejelentéshez: „1988-ban találkoztam Dave-vel előszőr, amikor a Danzig a Slayerrel koncertezett Amerikában, még az első Danzig-album előtt. Dave az egyik legjobb dobos, és alig várom, hogy más is lássa, hogyan üti a Misfits-számokat ezeken a különleges estéken.

Csak reménykedni tudunk, hogy a közelünkbe is eljutnak.