Dave Grohl ismét Dave Grohlkodik

A Foo Fighters vezéréről évek óta tudott, hogy szerethető/idegesítő (döntsétek el ti) munkamániában szenved. Dave Grohl most sem elégedett meg azzal, hogy a múlt héten együtt zenélt ‘pár baráttal’ a Grammy-gálán, a napokban a legendás Aerosmith frontember Steven Tyler és a tavaly hazánkat is megjárt Slash társaságában dobolta el a Walk This Way című 1975-ös Aerosmith-slágert. A szokatlan összeállás maga Howard Stern, az ismert amerikai rádiós fenegyerek hatvanadik születésnapi bulijára szerveződött, Grohl pedig lassan már ténylegesen elmondhatja magáról, hogy minden rocklegendával együtt zenélt. Az esemény persze nem lenne olyan érdekes videó nélkül:

A sor persze nem állhat meg itt, ha Dave Grohlról van szó. Az idén végre ismét új lemezzel jelentkező Foo Fighters is adott a hétvégén egy közel kétórás koncertet New Yorkban, a Bud Light Hotel Amfiteátrum parkolójában. Grohlnak még viccelődött is volt ideje a történtekről: „Valamiért mindig a parkolóba raknak minket. Láttad a Foo Fighterst a Grammy-n? A parkolóban. De tudod mit? Imádok a kibaszott parkolóban felállított színpadon játszani nektek.”

A fellépésről ugyan csak egy negyvenöt perces részlet került fel a YouTube-ra, de abban is elhangzanak olyan hatalmas slágerek, mint az All My Life, a Times Like These vagy a The Pretender. Mi azért valami új matériát is meghallgatnánk már a közeljövőben: