Csordultig van vendégekkel a Tallah új dala

A pennsylvaniai Tallah nagyon elemében van: a fiatal, (főként) nu metal-csapat a tavaly októberi nagylemezes debütje és egy idei animációs filmes dalfeldolgozás után már villantott is egy új single-t, ami a Vanilla Paste címet viseli. Aki valamennyire is tisztában van a zenekar munkásságával, az nem lepődik meg a dalt és a klipet tapasztalván, ugyanis nettó elborultság uralkodik ezúttal is audiovizuális szempontból.

Emellett érdekesség, hogy a csapat felkérte nem egy, hanem rögtön három zenekar frontemberét vendégeskedni. Ők a dalban való felbukkanásuk sorrendjében a következők: Garett Hood a Guerrilla Warfare-ből, AJ Channer a Fire From the Godsból és a dacoskodó Tom Barber a Chelsea Grinből és Darkoból. Justin Bonitz, a Tallah énekese így kommentálta az érdekes kompozícióval bíró tételt:

A dal lényegében arról szól, hogy kénytelenek vagyunk nyelni a szart, mindegy, hogy az most a médiából áradó hazugság, lényegtelen dráma, vagy épp egy szerettünk általi bántalmazás…

Sasszeműeknek az is feltűnhet a klip láttán, hogy már nem Eric Novroski játszik a ritmusgitáros poszton. Helyére egy hölgy érkezett, Alex Snowden, aki azelőtt a Doll Skin nevű bandában játszott.