Csipsz és kóla: új klipes dalban debütál a Fish! új gitárosa

Bemutatta legújabb dalát a Fish! – akiket meg aztán tényleg senkinek nem kell bemutatni. A Csipsz és kóla címet viselő fülbemászó szerzemény a punk rock-banda jövő tavasszal érkező, Régen minden jobb volt című új lemezének az első beharangozója, és Kovács Krisztián énekes-gitáros-dalszerző elmondása alapján

egy nyílegyenes, de iróniától nem mentes reflexió a közéleti történésekre.

A srácok természetesen videót is forgattak a dalhoz, amihez a Mad Scientist sörfőzde kölcsönözte a helyszínt, így a dalszövegben feltűnő „pizza és sör” is teljes mértékben helytálló kinyilatkoztatás. Külön pacsi egyébként az All Killer No Fillert idéző borítóért!

Egyéb hírek a zenekar háza tájáról: ősszel távozott a gitáros posztról Gajda Mátyás, akinek a helyét Szapek Gergő (Mirror) először még csak beugrósként vette át, majd annyira jól működött a kémia közte és a többiek közt, hogy permanensen is itt ragadt. Őt már amúgy a lenti klipben is láthatjuk hevesen tekerni a hangszerét.

A Fish!-t idén még egy koncerten lehet elcsípni, ez december 23-án lesz az A38 fedélzetén, ahova a fiúk egy hamisítatlan best of-válogatással készülnek. Az este bemelegítője a nemrég új klippel jelentkezett pécsi Vodka for Kids lesz. Jegyek még kaphatók elővételben, érdemes lecsapni rájuk a hajó honlapján.