Corey Taylor: „Szarok rá…”

Corey Taylor, a Stone Sour és a Slipknot frontembere nemrég nyilatkozott az MTV-nek a Stone Sour augusztus 1-jén megjelenő, Come What(ever) May című lemezéről.

„A lemez minden tekintetben messze az előző anyag felett áll, amit amúgy imádtam” mondta Taylor. „Elrugaszkodtunk a Slipknottól, sokkal inkább az lett, amiért eredetileg a Stone Sour elindult. Minden szám különböző és mégis összefüggőek. Manapság minden zenekar egy hanggal akar isten lenni, mi megfordítjuk ezt a trendet. Nincs olyan szabály, ami azt mondaná, ne írhatnál ugyanazzal a bandával különböző számokat, egyszerűen az emberek nagy része túl beszari ehhez.”

Mikor a banda első megfilmesített kislemezére, a „30/30-150„-re terelődött a szó, Corey azt mondta: „A szám a gyökereinkre való emlékezésről szól, hogy sose feledd el, ki vagy és miért csinálod ezt. Mindenkinek van egy indoka a tetteire, főleg akkor, ha szereti azokat.”

Arra a kérdésre, hogy mi a véleménye a Slipknot rajongók esetleges negatív hozzáállásáról, azt mondta: „Tudod mit? Szarok rá. Én teljesen büszke vagyok arra, amit letettünk az asztalra. Amikor először hallottam a lemezt mixelve, majdnem elsírtam magam. Ez volt az első alkalom, hogy a zene úgy szólt a lemezen, mint ahogy azt elképzeltem. Ez a lemez messze felülmúlja az elsőt és ha senki sem fogja hallgatni, én akkor is meghallgatom nap-mint-nap, mert egyszerűen fenomenális!”