Corey Taylor a Stone Sour és a Korn új lemezei miatt is nagyon lelkes

Corey Taylor

A Slipknot-frontemberrel a hét elején jelent meg egy interjú a Billboard magazin oldalán, amelyben a maszkos brigád körüli történések és a nyár eleji nyakműtétje mellett a Stone Sour és a Korn készülő új lemezei is szóba kerültek. A cikkből kiderül, hogy az új Stone Sour-albumhoz összesen 18 számot demózott fel a banda, amelyekkel valamikor az ősz folyamán terveznek stúdióba vonulni. Corey elég lelkesen nyilatkozott az új anyagról:

„Simán a legjobb cuccok között van, amiket valaha írtunk. Már alig várom, hogy végre felvegyük és kidobhassuk. Az a legjobb benne, hogy egy csomó különböző irányba megy, de alapjában véve tiszta hard rock. Van benne némi punk is, meg király hard rock és heavy metal. Egy csomó olyan eleme van, amikbe eddig nem igazán engedtük meg magunknak, hogy belemenjünk. Ezúttal még jobban kitoljuk a határainkat. Tiszta kavalkádnak érződik az egész, de ha meghallod, nagyon is egységes lesz.”

Emellett pedig a Korn készülő új albumán esedékes vendégszerepléséről, és magáról a lemezről is csak szépet és jót mesélt:

„Nagyon frankó volt. Őszintén szólva egyáltalán nem vártam, hogy felhívnak. Azt tudtam, hogy Nickkel dolgoznak [Nick Raskulinecz, aki többek között a Stone Sour második és harmadik lemezeit is csinálta – a szerk.], aztán Nick egyszer csak felhívott, hogy „Haver, ez a cucc kurva király! Van itt egy szám, épp próbáljuk eldönteni, mit kezdjünk vele, de lehet, hogy te is kelleni fogsz hozzá.” Én meg csak annyit mondtam, „Baszki, mikor? Már ülök is a gépre!” Konkrétan másnap meg is vettem a jegyem, lerepültem hozzájuk, és megcsináltam. Igazából csak úgy kiénekeltem, ami épp jött belőlem. Király volt.”

Ehhez az albumot illetően még hozzátette: „Kurvára odatették. Van egyfajta old school Korn-hangulata, olyan első két lemezes, amiket imádtam. Alig várom, hogy az emberek hallhassák. Évek óta nem írtak ilyen jó cuccot. Annyira jó, hogy az emberek el fogják dobni az agyukat.”