Coldworker információáradat

A svédországi Örebro-ból érkezett Coldworker, soraiban Nasum, Relentless, Ruin és Phobos tagokkal; a következő üzenetet tette közzé:
"Végre megoszthatunk veletek minden információt a közelgő, Rotting Paradise című második albumunkról, a borítóval, és egy új dallal egyetemben!
A lemez négy különböző helyen lett felvéve, és egy ötödiken keverve, valamint masterizálva. A dobok pár nap alatt fel lettek rántva a Soundlab-ban, eztán átcuccoltunk a This Haven-es Johan házába, ahol felvettük a gitárokat. Ezalatt a basszussávokat nálam [Anders Jakobson dobos, ex-Nasum], míg az éneket a Coldworker stúdióban rögzítettük. Végül minden felvett anyagot Dan Swanö-re, és a Unisoundra bíztunk.
A lemezen a következő dalok szerepelnek majd:

01. Reversing the Order
02. Citizens of the Cyclopean Maze
03. Symptoms of Sickness
04. The Black Dog Syndrome
05. Comatose State
06. Paradox Lost
07. The Last Bitter Twist
08. Seizures
09. The Machine
10. I am the Doorway
11. Scare Tactics
12. Deliverance of the Rejected
A japán kiadás egy bonusz felvétellel, a Sepultura 'Necromancer' dalával megspékelve jön majd ki. Ezen kívül van még két dalunk, ('Cold World Paranoia', és 'Identify with the Aggressor'), melyeket az albumon szereplő társaikkal együtt rögzítettünk, de később, valamikor év vége felé jelennek majd csak meg, egy split 7” kislemezen. Erről az anyagról a továbbiakban hírt adunk. A csodálatos borító Orion Landau keze munkáját dicséri, s a 12 oldalas booklet a Rotting Paradise koncepcióját követi majd. A pontos megjelenési dátum még nincs tisztázva, de május eleje a tervezett időpont. További infók itt.”