Chris Fronzak máris kilépett a nagy deathcore-szupergruppból

Alig két hete lett megszellőztetve, hogy a kortárs deathcore-színtér több nagy frontembere összeállt egy új formációba, mielőtt a brigád máris elkezdett lemorzsolódni. A projektből – ami időközben a The Big Six nevet kapta az elég szerencsétlenül hevimetálosan csengő Titans of Metal helyett – Chris Fronzak lépett ki, arra hivatkozva, hogy az Attila, az egyéb vállalkozásai és a családja mellett nem lesz ideje erre a projektre, de nem akarja visszafogni a srácokat az internet letarolásában.

Fronz helyére már talált is a banda egy új tagot: ő Darius Tehrani a Spite-ból. A többi öt tag pedig változatlanul a következő:

  • Will Ramos (Lorna Shore)
  • Joe Badolato (Fit for an Autopsy)
  • Dickie Allen (Infant Annihilator)
  • Taylor Barber (Left to Suffer)
  • Tyler Shelton (Traitors)

A The Big Six eddigi egyetlen megjelenése – még Fronzzal a fedélzeten – egy All I Want for Christmas Is You feldolgozás volt, amit Karácsonykor tettek közzé, de azóta már törölték is.

A társaság hamarosan egy új dalokból álló EP-vel jelentkezik, amit szintén 2022 legvégén vettek fel az indianai Sweetwater stúdióban. Az anyag zenei részét Aaron Smith írta. Arról egyelőre nincs hír, hogy Fronz így végül hallható lesz-e a dalokban, vagy a felvételeken is átveszi a helyét Tehrani.