Cavalera Bros.

A brazil thrash legenda SEPULTURA ex-tagjai, Max és Igor Cavalera bejelentették, hogy tíz év után először együtt írnak új zenét. A hírek szerint az anyag egy teljesen új projekt formájában jelenik majd meg, elhatárolódva Max SOULFLY nevű bandájától.
Jose Mangin a Sirius Satellite Radio „Hard Attack” című műsorától, az Arizonai Phoenix-be, Max otthonába utazott, s megadatott neki, hogy belehallgasson az új muzsikába.
Mangin elmondása szerint a zene beteg hangzású, s neves vendégek is emelik majd a produkció színvonalát, úgymint egyes NAPALM DEATH tagok, és a SOULFLY gitáros Marc Rizzo.
Igor Cavalera 2006 júniusában lépett ki a SEPULTURA-ból „személyes nézeteltérések” miatt. Utódja az ex-UDORA ütős Jean Dolabella. Igor öt hónappal azután lépett ki a SEPULTURA-ból, hogy bejelentette, szünetelteti a turnézást a csapattal, hogy több időt tölthessen második feleségével, és közös kisfiukkal, aki 2006 januárjában született.
A csapatot az In Flames-szel közös turnén Roy Mayorga segítette ki, aki a kilencvenes években, és 2001-től 2003-ig a Soulflyban is ütötte a bőröket.


photo by delikasap.com