Casual Heroes hírlevél

A következő kis szösszenetet kaptuk a Casual Heroestől, íme:

Hali Mindenkinek!

Először is szeretném magam és a 3 zenekar nevében egyaránt megköszöni mindazoknak, akik jelenlétükkel emelték a március 16-ai buli fényét, ezáltal Miskolc egy olyan bulit élt meg, amitől napokig volt hangos a pozitív visszajelzésektől. És ez mind Nektek, – jó zenét kedvelő- rajongóinknak, barátainknak volt köszönhető… TOTAL RESPECT. Hála Nektek és Istennek, a Casual Heroes egy nem mindennapi visszatérést könyvelhetett el, a Raze To The Ground az őket megillető tiszteletet kapott debütálásukkor, és a Sky Above Heroes is egy nagyobb közönség előtt mutatta meg, hogy érdemes lesz velük számolni a jövőben.

És most következik a folytatás… A dátum pedig április 13, péntek. PÉNTEK 13…
A hely ugyanúgy a miskolci JMB (Kisavas, 1. sor 7.), a kezdés a jól bevált 20h. Ám most ezúttal egy fokkal emeljük a szintet. Úgy gondoltuk, hogy itt lenne az ideje, hogy Miskolc is bekerüljön abba a vérkeringésbe, ami lehetővé teszi majd a későbbiekben, hogy nevesebbnél nevesebb bandák lépjenek fel az Acélváros közönsége előtt. Szem előtt tartva a zenei stílusainkat –és természetesen a Ti igényeiteket, ízléseiteket-, mást nem is tudtunk elképzelni a feladatra, mint a Budapestrocknroll hardcore/metal nagyágyúit, a Bridge To Solace-t, akik eleget tettek/tesznek felkérésünknek. (Ezúton is örök hála!!!)
Úgyhogy várunk mindenkit nagy-nagy szeretettel április 13-án, pénteken, a miskolci JMB-be, egy fergeteges Friday The 13th Party-ra! Aztán kitudja… Lehet, hogy Jason is ott lesz… :P

Take Care,
Laci — Casual Heroes