Casketgarden hírek

Barátságos hírlevél érkezett a Casketgarden-től.

Már írjuk a számokat a 3. nagylemezünkhöz. Egy szám készült el teljesen és 4-5 van meg vázlatosan, ezek mondhatjuk viszik tovább az eddigi dallamos death/thrash metal vonalat, érdekes, hogy egyszerre komplexebbek és közérthetőbbnek tűnők, mint az eddigi dalaink. Egyelőre nem ígérünk megjelenési dátumot, okulva a második lemez csúszásaiból. A lemez tervezett címe Incompleteness In Absence (olyasmit jelent ez, amikor valaminek/valakinek a távollétében nem érzed teljesnek magad), ami talán iránymutató a lemez témakörére nézve.

A Casketgarden indult az osztrák ABC Tehetségkutató magyar részén, ahol bejutottunk a legjobb negyven zenekar közé, akik már élőben is bizonyíthatnak a zsűri és a legszigorúbb bíráló a közönség előtt november 26-án az A38 hajón. A legjobb bandák (a zsűri és a közönség szavazatai alapján) indulhatnak az osztrák döntőn, ami Bécsben a Planet Musicban kerül megrendezésre. Kérjük, hogy akik jelenlétükkel támogatnák a hajón a zenekart, keressenek meg minket a honlapon található elérhetőségeken, mert nálunk kedvezményes árú jegyeket (800 Forint) lehet kapni az egész délutánt felölelő maratoni hosszúságú rendezvényre.

További érdekesség, hogy a MySpaces oldalunkon most már teljes egészében meghallgatható mit tettünk a Moby Dick „A III. Világháború előtt” című számával.

Úgy néz ki, mégis lesz klipünk az „Open The Casket” c. számra, melynek készítője nem lesz más, mint Kátai Tamás a Gire, Thy Catafalque stb. agytrösztje, már ha elfoglaltságai engednek neki ennyi szabadidőt 

Mindezek mellett még lesz pár koncertünk is ez évben, de télen két hónapra leállunk a bulikkal, majd tavasz elején pár külföldi fellépés után, már gőzerővel a lemezre fogunk koncentrálni.
Az eddigi őszi/téli koncertek:
14.10.06 Esztergom, Molothow
EMPYEMA, FALLENINTOASHES
20.10.06 Budapest, Blue Hell
+DARKFALL (A)
21.10.06 Mosonmagyaróvár, EK
+DARKFALL (A), EMPYEMA, EMBERS
17.11.06 Budapest, Rocktogon
+NERVEKILLER
26.11.06 Budapest, A38 Hajó,
ABC Tehetségkutató Döntő
03.12.06 Budapest, Kultiplex
+VADER (PL), CENOBITE
08.12.06 Graz (A) Explosive
+DARKFALL (A)
09.12.06 Wien (A) Escape
+DARKFALL (A)